Cautare

Noaptea muzeelor

In noaptea de 15 mai 2010 a fost Noaptea Muzeelor. Acest lucru a insemnat ca au fost deschise toate muzeele din Bucuresti pana in dimineata de 16 mai.
Avand in vedere acest lucru am pornit care Observatorul Astronomic din Bucuresti. A fost innorat, insa la telefon ni s-a comunicat faptul ca va fi o prezentare in incinta cladirii. Ajunsi acolo am vazut ca erau mai multe serii de oameni care intrau pentru vizionare. Dupa o scurta perioada de timp, in jurul orelor 23 am fost invitati la prezentare.
Mare mi-a fost uimirea cand am vazut sala amenajata intr-un hol si cu un video-proiector conectat pe internet catre site-ul WWT.
Ne-au fost prezentate constelatiile care s-ar fi vazut pe cer din pozitia Bucuresti daca ar fi fost senin.
Pe site-ul Observatoului Astronomic Bucuresti am vazut ca exista si o alta prezentare. Acel lucru ne-ar fi interesat, insa ni s-a comunicat ca nu este gratis si poate fi vizionat in timpul orelor de program asa cum este pe site.
Dupa aproximativ 30 de minute am plecat un pic dezamagiti, dar cu gandul de a reveni intr-o seara cu cer senin si cand va fi cealalta prezentare.
Pana atunci nu avem decat sa asteptam.

One Reply to “Noaptea muzeelor”

  1. Jeanette Daniel says: mai 28, 2010 at 5:42 pm

    If only more people could read this.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*